4.6.2018

KOTALAMPI JUNIOR

Kotalammen toimintapuistossa tehtiin viime tai toissa vuonna remontti. En muista kumpana. Muistan vain että viime kesänä jossain välissä meidän piti poiketa tähän puistoon, mutta jostain syystä suunnitelmat veivät aina jonnekin muualle. Tai kelit olivat mitä olivat.

Tänä vuonna olemme käyneet paikalla jo useampaan kertaan. Paikka on kiva ja lähellä on kauppa, josta on näppärä hakea jäätelöt! Auton saa ihan puiston viereen ja hyvällä tuurilla pukukopeille pääsee viruttamaan maahan pudonneen jäätelön.

Aika hyvä paikka siis tämä Kotalampi! Eri asia sitten se kuka pitää leikkipuistoon tulleita muutoksia hyvänä ja kuka ei. Kaikki makuasioita, vaikka kukaan tuskin tykkää hiekkaisesta mehujäästä...

Pienten puoleksi suunniteltu osio puistosta ainakin oli kiva. Meidän neljävee viihtyi pikkuveljensä kanssa siellä oikein hyvin, vaikka isommat huitelivatkin kavereineen ties missä. Ehkä pikkuveljen seura oli juuri siitä syystä miellyttävää...


Tämä onkin ensimmäinen puisto missä keinuin muutettuani Jyväskylään opiskelemaan yli kymmenen vuotta sitten. Niin siitä on jo aikaa, vaikka tuntuu kuin siitä olisi ollut vain hetki.

Tälle viikolle sääennustukset näyttävätkin vähän viileämpää keliä, mutta puetaan kunnolla päälle ja lähdetään retkille!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

- Lyyti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.