3.3.2016

TALVILOMATREFFIT

Syyslomasta talvilomaan on aivan hyvä tauko blogille. Sormet ja mieli kaipaavat jo kovasti paluuta vaikka ylimääräistä aikaa ei ole sen enempää kuin näinä taukoisina kuukausina. Talvikuukaudet olemme arjen hulinan lisäksi uinuneet kuin Muumit - sairastelleet ja levänneet tulevaa kevättä ja kesää varten. Maaliskuu kai luetaan kevääksi, vaikka tuskin Muumipeikko vielä ikkunastaan kurkistaisi... Siispä koitetaan saada taas jotain merkkejä elämästä tänne blogin puolellekin!

Eilen päätimme lähteä koko perhe luistelemaan ystäväperheen kanssa. Alkuperäinen suunnitelma oli suunnata Puistokoululle. Mutta koska kypärävaje vei meidät Bauhausiin, päätimme käydä katsastamassa miltä Huhtasuon liikuntapuisto näyttää...Hyvältähän se näytti! Oli huippua, että luistimet sai vaihtaa jalkaan sisällä! Ei tarvinnut jäädyttää näppejään heti ensimmäisten minuuttien aikana. Jää oli kuulemma hyvässä kunnossa. (Itse ei luistimmille kiivennyt, joten on luotettava puolison sanaan.) Alueen kaukalon käyttösäännöistä ei minulla ole mitään hajua, mutta vieressä kulkevalle ladulle saavat ihan varmasti mennä kaikki!

Kauaa emme luonnollisesti luistimia kuluttaneet, mutta toisella kertaa uudestaan! Harjoitus tekee mestarin, eikö? Jooko? Ja äiti tarvitsee seuraavalle kerralle toiset hanskat, heh!

Mukavaa talvea meille ja teille! Toivottavasti piakkoin pääsen taas jotain tänne kirjoittelemaan - on ollut jo ikävä!

- Lyyti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.