5.8.2015

SYDÄMIÄ JA PERHOSIA

Tytär valitti eräänä päivänä, että lenkkarit sattuvat jalkoihin. No sattuuhan se kun varpaat ovat rullalla! (Huono äiti -fiilis, tiedättehän...) Laatikosta kaivoin isoveljen vanhat, mutta kelpuuttaako prinsessa tummansinisiä kenkiä... Hän sanoi välittömästi etteivät mahdu jalkaan. Selvä. Sen enempiä vertailematta suuntasimme Citymarkettiin ja sieltä löytyivät sopivat. 

Ne ovat kauniit. Ne kimaltavat. Niissä on sydän. Ja ne vilkkuvat. Tyttö itse ei tiedä bonusta, että pohjassa on vielä perhonen. Sekasihan neiti sellaisesta tiedosta menisi! Ja jalkaan ne oli saatava joka tapauksessa heti!

Mäki-Matin perhepuiston ja Koskenkujan (Meinasin kirjoittaa Kurjenkaari! Jotkut sanat eivät vain onnistu!) puiston jälkeen kävimme näyttämässä kenkiä vielä toiselle puistolle: Majakkapuisto (joo, joo Mastonkaari) on ollut esikoisen toiveissa jälleen ja siellä teimme pikapysähdyksen.
Kengät ovat Lotta&Lassi -merkkiset ja kokeillaan mitä ne tuumaa käytöstä. Vaatteissa olen liian usein joutunut pettymään... (Ja silti ostin yhden jumpsuitin ja yhden verkkapuvun tälle kesälle... heh!)

- Lyyti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.