31.7.2015

PIKKUVELI NUKKUI AUTOSSA

Mielestäni paras puistoilma on kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja päälle tarvitsee pukea vain sen vuoksi että kanssaihmiset eivät vallan nolostu. Mikäli pilviä on taivaalla estämässä auringon kurkistuksenkin, on minulle ihan sama sataako vai paistaako. Sateella on ikävä ulkoilla - vain aikuisten mielstä. Mutta koska kesän paras ostos (byää!!) on ollut sadetakki, ei minua ja jälkikasvuani pysäytä mikään!

Niin, elämä on valintoja täynnä. Voit sulattaa pakastimen aurinkoisena ihanana päivänä ja ulkoilla seuraavana päivänä sadetakki ylläsi... Huoh minua!

Tein jälleen pienen arvonnan ja päädyimme Härköviidanpuistoon. Kuopus nukkui autossa ja parkkeerasinkin kulkupelin aivan puisto...oon. Puistoon. Meinasin sanoa, että puiston viereen, mutta se olisi ollut tavallaan väärin... En löytänyt kylttiä mikä sanoisi, ettei puistossa olisi talvikunnossapitoa ja paikka kyllä näytti siltä että siellä viihtyisi talvellakin. Makkaranpaistopaikka, pieni kukkula pienille mäenlaskuun.... Ja kaiketi isompi mäkikin soveltuisi jonkunlaiseen laskemiseen. Jos en kuole sydänkohtaukseen katsellessani!


Mikä huvihaukka?

Jousikeinuja.

Rengaskeinut!

Kukkula.

Makkaranpaistopaikka.

Kiipeilyasioita.

Yksi marakatti.

Hiekkaleikit.

Pikkuveli heräsi sopivasti lähtömme aikaan ja nukkui kotimatkalla vielä jälkkäriunet. 

Kivaa tätä päivää!

- Lyyti

ps. Huomasitteko karttalinkin? Olen keväästä asti miettinyt kuinka saisin teille näkyviin myös kartalla paikat. Yritin jopa piirtää, mutta siitä ei paljoa jäänyt jälkipolville näytettävää... Mutta nyt sain linkkimuodossa asian kuntoon! Jyväskylän puistoihin olen linkit jo lisäillyt, Seinäjoki ja Helsinki odottavat vuoroaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.