7.7.2015

KESÄN SUOSIKKIJÄÄTELÖ

on allekirjoittaneen kohdalla Ingmanin Kaneli-Keksi ja Mudcake. Yhdessä ja erikseen. Ah! Myös Mascarbone-Lemon-Lime toimii, mutta siihen en päätynyt tällä kertaa. 

Yhtenä lämpimänä iltana kävimme ensin jäätelöllä ja siinä paikassa keksimme haluta myös leikkipuistoon vielä piipahtamaan. Esikoinen halusi puistoon missä on juna. Ilmeisesti tarkoituksenaan oli päästä Kypärä-puistoon Kypärämäkeen, mutta tajusimme asian vasta kun emme enää viitsineet tehdä asialle mitään. Junapuisto (Puistotorin toimintapuisto) sai siis kelvata. Ja kelpasihan se kun sai vielä polskia lopuksi suihkulähteessä. Saako niin tehdä? No, vaikea mennä enää kieltämään, heh!


 Nam nam!

Siinä se hohtaa uudessa maalissaan (ja muutenkin remontoituna)!


Ja kivahan sinne on heti kiipeillä. Vasta myöhemmin luin lapun, ettei sinne olisi saanut, koska oli juuri maalattu. (Lasten leikkipaikalla aidat olisi tosin voinut poistaa ympäriltä vasta kun kohteessa saa leikkiä... No, helppo se on täältä huudella kun ei tarvitse päätöksiä olla tekemässä. Hih!)

Veljekset kulkevat omia reittejä...

Puiston ulkopuolella, suihkulähteen vieressä nököttää krokotiili. Hui!

Tänään on sadepäivä ja meidän sadevaatteet kumisaappaita myöten lähtivät etukäteislähetyksenä eteläisempään Suomeen, joten meillä on sisäpäivä. No, viimeinen viikko on ollut koko sakille kaikessa mukavuudessaan aika rankka, joten yksi lepopäivä välissä tulee varmasti tarpeeseen! 

- Lyyti

---
muokkaus 31.7.2015
linkkilisäys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.