30.6.2015

KUN TIHUTTAA

Heti juhannuksen jälkeen saimme luoksemme mummun, tutan (isoisä) ja tädin. Voi kuinka on ihanaa kun käymässä on omaa väkeä! Yhtä hullunmyllyähän tiiviisti, mutta rennosti, ohjelmoitu vajaa kolmepäivänen oli. Nautimme silti joka hetkestä! Ensimmäinen ilta meni iltapalaa nauttiessa, mutta seuraavana päivänä olikin vuorossa alennusmyynnit. Pikkusisko löysi (minä löysin pikkusiskolle!) ihania mekkoja tuleviin juhliin. Ja taisin itsekin vahingossa yhden mokoman ostaa. Lelukaupan kautta kotiin ja siinähän tietää mihin ilta sitten kuluukin. Viimeisenä päivänä lähdimme esittelemään isovanhemmille, ja tädille tietekin, Mäki-Matin puistoa. Olipas mukavaa kun auttavia käsipareja oli normaalista poiketen kolmet! Pienestä tihkusateestakaan ei ollut meille vastukseksi (vaikka jätinkin sadetakkini juhannusrientoihin, byää!).

Minun piti kirjoittaa siitä mitä meillä puetaan lapsille päälle epävakaisena tihkusadepäivänä, mutta koska päädyinkin kirjoittamaan pahasti aiheen vierestä, jätän asiasisällön tuonnenpaan ajankohtaan. Tihkusadepäiviä kun tulee varmasti vielä toinenkin...


Kivoja kulkupelejä saavat kaikki käyttää puistoalueella.

Mökötykseen oli varmasti hyvä syy.
Rakas!

Ja leikit jatkuu!

Pikkuveli lempipuuhassaan.

Tämä vähän kiinnostaisi...

Eilen sai kaivaa loputkin kesävaatteet esille. Jes! 

- Lyyti

ps. Kivaa! Joku oli huomannut tekstin lopussa sijaitsevat toiminnot ja klikannutkin itsensä sekä lukeneeksi että olit myös ilmeisesti katsonut kuvatkin! Kiitos kun klikkasit, hih!

pps. Aiemmin valittelin tietotekniikkaongelmia ja nämä on juurikin niitä aiemmin puuttuneita kuvia.

ppps. Hyvä minä!

---
muokkaus 21.7.2015
linkkilisäys


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.