21.6.2015

JUNAPUISTO

Koska kaupunkiin tuli vielä seuraavanakin päivänä (salaista lahja-)asiaa, päätimme valita puistoksemme jälleen "Junapuiston" eli Puistotorin toimintapuiston. Täytyy kyllä hieman kehaista jälkikasvua kun niin ihanasti kaupoilla käyttäytyivät! Siinä se kehu sitten tuli ja meni. Ja sitten kuviin...


Pikkumieheni pärjää hienosti liukumäessä isompien kanssa 
- vielä ei ohittelu haittaa!

Pikkumies rakastaa pallon potkimista!

Pienen hetken onnistuu hiekkalaatikkoleikitkin!

Säännöt ovat sääntöjä...

...ja niitä noudatetaan!

Meillä oli samat akat kavereina kuin viimeksi. Keskustelimme siitä kuinka erilaisilla vaatteilla lapset olivat varustettuina. Ei vai meidän lapset vaan lapset koko puistossa. (Emme siis olleet ainoina paikalla, vaikka kuvista niin voisi olettaa.) Osalla lapsista oli sisävaatteet päällä, toisilla välikausikampetta kaulasta varpaisiin. Meidän porukka oli jotain siltä väliltä, vaikka neitonen haluaakin aina laittaa päälleen toppaliivin. 

Suomen kesä!
*sydän*

Kivan juhannuksen vietimme lakeuksilla ja sieltä saattekin sitten kuulla seuraavaksi, mutta nyt täytyy laittaa koti kuntoon vieraita odotellessa! Saadaan kahdeksi yöksi väkeä kylään - ja sekös onkin meistä valtavan mukavaa!

- Lyyti

ps. Vieläkään en ole saanut päätettyä miten kuvien sisällä oleva teksti olisi paras. Onkohan se näin vai saattekohan seuraavalla kerralla nähdä sen taas muuttuneen tai muuttaneen... Hih!

---
muokkaus 31.7.2015
linkkilisäys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.