22.3.2015

YLEVÄN AJATUKSEN PUISTO

Täällä yksi ja toinenkin yskii. Ja koska maanantaista keskiviikkon täytyy olla kaikkien terveitä, olemme viettäneet perjantaista asti aikaa sisällä. Kuumemittaria ei kaiveta esiin ennen keskiviikkoiltaa. No vitsi vitsi. Sehän otetaan esiin tarvittaessa!

Sisäpäivinä on kuitenkin kiva katsoa kesäisiä kuvia... 


30.10.2014 

Wikipedia kertoo, että runokielessä 'aatos' merkitsee ylevää ajatusta. Kesän aikana kävimme Aatoksenpuistossa useampaan kertaan iltapalalla. Ylevillä ajatuksilla ja ilman. Puisto sijaitsee ihan keskustan tuntumassa niin, että lähelle ei saa ilmaiseen parkkiin autoa. Mutta ehkä juuri siksi tästä muodostuikin meidän perheelle iltapalapuisto. Haettiin pizza ja syötiin se yhdessä. Hyi hyi, roskaruokaa lapsille! Lapset leikkivät ja me saimme ihailla heidän touhuiluja. Etenkin esikoinen rakastaa putkiliukumäkeä, ja neitosemme edelleen kiipeämistä. Myös toinen leikkihärveli vetää meidän lapsia puoleensa. Minulle ei ole vielä selvinnyt mikä mokoma on, mutta jos siinä syntyy hyvät leikit niin tarvitseeko minun edes tietää? Tarvitsisiko tietää vaikkei leikkejä syntyisikään?

Meillä oli kyllä astetta ihanampi kesä! Miksi lähteä kesälomareissuun ihanina kesäpäivinä kun omassakin kaupungissa on vielä niin paljon nähtävää... 

Muistakaahan pukeutua lämpimästi!

- Lyyti
---
muokkaus 30.7.2015
lisäsin linkin "Aatoksenpuistossa"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.