11.3.2015

ILTAPÄIVÄ MUUALLA

Vielä ei toppavaatteille tarkene sanoa "tavataan taas", mutta kevät tuntuu jo ihanasti kasvoilla ja aurinkolasit alkavat kuulua taas vakiovarustukseen. Jes! Vielä päästään kurkistamaan vanhoihin teksteihin ja kuviin, mutta toivottavasti pian saadaan myös uutta materiaalia! 


5.8.2014

Aamupäivän jälkeen tosiaan tulimme kotiin nauttimaan siestaa. Kuka nukkui päiväunia, kuka teki kotihommia (vai istui tietokoneella), kuka vietti aikansa leikkien... Pikaisesti söimme ruuan. Italianpataa. Kai sekin ruuaksi luokitellaan?

Ruuan jälkeen kevyesti nousi auton kytkin ja kulkupelimme kuljetti meidät kohti uusia seikkailuja. Miehellä oli asioita hoidettavana, joten minä ja lapset lähdimme "lokkipuistoon" eli Eilan puistoon odottelemaan...


Aikamme odotettua, kävi pieni puisto meidän esikoisellemme pieneksi. Suinkaan puisto ei yhtäkkiä ollut täynnä lapsia, vaan poika haluaa vain jotain enemmän. Kaikkea? Joka tapauksessa lähdimme etsimään isompaa puistoa. Ja sellaisen löysimmekin, vaikka hätähousuna yritin ehdottaa takapenkkiläisille Mäki-Mattia. Onneksi löytyi toinen paikka. Ei sillä, että Mäki-Matissa mitään vikaa olisi, mutta on kiva löytää uusia paikkoja!

Jostain ajasta vuorokautta täytyy nukkua, joten taidankin lähteä lasten perään untenmaille...

 Aurinkoista iltapäivää!

- Lyyti

---
muokkaus 30.7.2014
lisäsin linkin "Eilan puistoon"