2.3.2015

MUUTAMA ALKUSANA

Viime vuonna tähän aikaan, siis aivan kesän nurkilla, aloin miettimään tulevalle kesälle lomareissua. Kesä läheni ja idealista kasvoi… Kunnes jotain tapahtui. Päähäni levisi kysymys: MIKSI? Kaupunkimme on täynnä kauniita ja kivoja paikkoja, joissa emme ole käyneet! Miksemme vietä kesää leikkipuistoissa kun lapset niistä kuitenkin pitävät? No kuinkas siinä sitten kävikään. Kesäkuun elelimme jotakuinkin neljän seinän sisällä vesirokko seuranamme (kyllä, myös juhannuksen) ja heinäkuun istuin puiston reunalla. Tai siis tarkemmin sanottuna puistojen reunoilla.

Tulevalle kesälle minulla on yksi suunnitelma: istua jälleen puistojen reunoilla. Kesäloma on lyhyt aika ja aion ottaa siitä kaiken ilon irti. Ja kunhan saadaan puistot suliksi ja aurinko pilkistämään pilvien välistä niin pääsemme lasten kanssa suunnitelmaa toteuttamaan. Evästä vain mukaan ja retkelle. Ja toiselle retkelle! Toivottavasti oikein monelle!

Elämme nyt kuitenkin vasta (jo!!) maaliskuuta, jolloin ulkona on kaksi tekemistä: kaatua ja kastua! Siksipä viihdytän alkuun itseäni ja teitä viimevuoden seikkailuilla.

Tervetuloa mukaan!

- Lyyti